Zomerstoffen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 129-192 van 500

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom zomerstoffen kopen?

Samen met jouw partner heb jij afgelopen winter een kleine ontwerpstudio opgericht. Hij ontwerpt de grotere lijnen en meubilair en jij verzorgt de accessoires en zet de puntjes op de i. Jullie zijn altijd een goed team geweest en ook in jullie ontwerpen is dat volgens jullie eerste klanten terug te zien. Omdat het goed loopt, durven jullie het aan om een eerste eigen zomerlijn te ontwerpen. Zelf richt jij je op mooie tafelkleden, bed- en badlinnen, gordijnen en ga zo maar door. Je streeft naar een toegankelijke, ietwat chique look met ruimte voor speelsheid. Bij jouw favoriete stoffen adresje, P.W. Hoofs, vind jij al snel een groot aantal prachtige zomerstoffen die helemaal beantwoorden aan jouw wensen. Helemaal blij bestel jij alles wat je nodig hebt.

 

Wat kun je verwachten van de zomerstoffen van P.W. Hoofs?

In de webshop van P.W. Hoofs vind je een ontzettend uitgebreid assortiment zomerstoffen. Zoals je wel kunt raden zijn zomerstoffen hele fijne, luchtige stoffen waarmee je de mooiste en vrolijkste creaties maakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooi tafelkleed, mooie kussentjes voor op de tuinstoelen, een luchtig jurkje of een mooie overhemd. Je kunt werkelijk alle kanten op met de prachtige zomerstoffen uit het assortiment van P.W. Hoofs. De zomerstoffen komen in zeer uiteenlopende mooie materialen, kleuren en patronen. Op deze manier kun jij voor al jouw projecten ongetwijfeld een mooie stof vinden. Met de keuze voor een bepaald materiaal en een kleur kun je uiteraard ook bijdragen aan een bepaalde sfeer in jouw woonkamer. Kies je voor een linnen zomerstof, dan creëer je al snel gemakkelijk een chique look. Ook chique is een prachtige katoenen stof met broderie. Maak hiervan een tafelkleed en jouw diner tafel in de tuin wordt onvergetelijk. Met een leuke bloemenprint creëer je daarnaast al snel een vrolijke en wat speelde look. Scroll maar eens fijn op je gemak door het assortiment heen om al je favorieten te vinden. Kies bovendien gemakkelijk het aantal meters dat jij nodig hebt en binnen een paar dagen kun jij aan de slag met jouw mooie creatie!

 

Zomerstoffen koop je bij P.W. Hoofs

De mooiste zomerstoffen voor al jouw creaties bestel je gemakkelijk in onze webshop vanuit het comfort van thuis. Neem een kijkje in ons overzicht of selecteer waar nodig een kleur of type stof naar keuze om jouw zoektocht nog gemakkelijker te maken. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Ben jij naast jouw mooie zomerstoffen ook nog op zoek naar andere materialen voor jouw project? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar onze binnenkussens voor die mooie zomerse kussenslopen of naar flosjes voor aan jouw leuke linnen of katoenen zomertas. Andere benodigdheden voor elk naaiproject vind je daarnaast bij naaigerei. Hier vind je bijvoorbeeld fijne handnaalden en spelden.

 

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van onze zomerstoffen

  • Luchtige, vrolijke en chique zomerstoffen
  • Stoffen met een echte zomerse uitstraling
  • Keuze uit verschillende kleuren en prints
  • Luchtige stoffen voor praktische en decoratieve doeleinden

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten